Znajdź informacje

Kulinaria, Żywność, Gastronomia


Książka „Gotuję z Lewiatanem” wyróżniona w międzynarodowym konkursie Pearl Impact Awards 2019
Książka kucharska Polskiej Sieci Handlowej Lewiatan jest jedynym projektem z Polski docenionym w konkursie Pearl Impact Awards 2019, który powszechnie uznawany jest za branżowy standard nagród w kategorii marketing treści. Edukacyjne treści książki oraz połączenie jej potencjału z mediami społecznościowymi, a także szerokim wsparciem promocyjnym zdecydowało o przyznaniu wyróżnienia w kategorii Best Publisher Content Studio.
czytaj więcej
Serwis urządzeń gastronomicznych - podpowiadamy, który warto wybrać
W naszym artykule podpowiadamy, który serwis urządzeń gastronomicznych na terenie Warszawy warto wybrać zachęcamy do zapoznania się z naszym blogpostem.
czytaj więcej
Ekspres Melitta Caffeo Barista T - jego zalety
W naszym artykule przedstawiamy zalety Ekspresu Melitta Caffeo Barista T. Sprawdź najnowszy model z oferty dystrybutora ekspresów, firmy Sabro.
czytaj więcej
BonaNOWY poleca się na gorące dni
Deser BonaNOWY pojawił się w wybranych lodziarniach sieci LodyBonano kilka tygodni temu. Właściciele tych lokali twierdzą, że będzie to prawdziwy hit tego lata. Lody z dodatkami świeżych owoców już cieszą się dużą popularnością.
czytaj więcej
Kuba Winkowski nowym jurorem „Kuchnia Polska wczoraj i dziś”!
National Chef of the Year 2019 Kuba Winkowski zasiądzie w jury tegorocznej edycji konkursu. Kuba Winkowski jest miłośnikiem polskiej kuchni, którą jako szef kuchni w Wielkiej Brytanii na co dzień ze smakiem kultywuje. Jego pasją jest przygotowywanie tradycyjnych dań z rodzimych stron w nowoczesnej i oryginalnej aranżacji.
czytaj więcej
Dobra Karma i AlterFest popłyną Kanałem Gliwickim w “Rejs z Resto”.
Dobra Karma od kilku lat gości fanów kuchni wege na Św. Jacka w Katowicach. AlterFest z kolei raz w roku gromadzi wielbicieli muzyki alternatywnej w Mysłowicach. 5 lipca połączą siły i zabiorą na pokład statku Foxtrot uczestników premierowego cyklu “Rejsów z Resto”, by popłynąć Kanałem Gliwickim wprost do Zatoki Kormoranów.
czytaj więcej
Woda sodowa w syfonie - jakie są jej plusy?
W naszym artykule podpowiadamy jakie plusy ma woda sodowa w syfonie oraz jak ją stworzyć samodzielnie. Zapraszamy do lektury, krótkiego artykułu.
czytaj więcej
Ilag granitec patelnia 20cm - zdrowe gotowanie!
Dbasz o to by jeść zdrowo? ilag granitec patelnia 20cm umożliwi Ci zdrowsze smażenie w swoim domu. Szczegóły odnośnie sprzętu znajdziesz w artykule.
czytaj więcej
Oishi Biru czyli dobre piwo
Największa polska franczyzowa sieć sushi barów Koku Sushi startuje z nowym menu. Absolutną w nim premierą jest kraftowe piwo z japońskiej odmiany chmielu. Opracowane zostało na specjalne zmówienie marki i ma stanowić idealną parę do sushi.
czytaj więcej
Ekspres Jura S8 Moonlight Silver - mocne strony urządzenia
W naszym artykule przedstawiamy mocne strony sprzętu dostępnego w sklepie Sabro ekspresu Jura S8 Moonlight Silver. Zachęcamy do lektury.
czytaj więcej
1...30313233343536...75

Na tej stronie internetowej znajdują sie notki prasowe od firm korzystających z wirtualnych biur prasowych oraz przesłane przez rzeczników prasowych, pobrane z biur prasowych firm zewnętrznych lub ze źródeł ogólnodostępnych (za zgodą odpowiednich osób).

Zapraszamy dziennikarzy do rejestracji w naszym newsletterze, a firmy i agencje public relations do zakładania darmowych wirtualnych biur prasowych.

Kategorie

 

 

Wirtualne biuro prasowe to specjalna strona internetowa, w której firma lub instytucja publikuje informacje przeznaczone dla mediów. Takimi informacjami mogą to być notatki prasowe, wyniki finansowe, ciekawostki oraz artykuły merytoryczne.

Najważniejsza funkcja wirtualnego biura prasowego to automatyzacja wysyłki informacji do dziennikarzy oraz promocja notek prasowych.
 

Baza wiedzy

WhitePress sp. z o.o.
43-300 Bielsko-Biała
ul. Legionów 26/28
NIP: 937-266-77-97
Konto: 16 1050 1025 1000 0090 3121 2252

kontakt@whitepress.com
tel.: 33 470 30 48
Biuro otwarte PN-PT: 8.00-16.00
Top